Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 1:04

Když Ti „neseděj“, tak jo. A nejen při chroust ani té tyčinky. Důležité je, aby si je nosil stále a pokud jsou nově udělané, tak si je nechal upravit, pokud někde tlačí. Vlastní zkušenost ještě sice nemám, zatím platím draze můstky, ale ze svého okolí mám hodně příkladů. Ti kteří vydrželi a dali si záležet na „zaběhnutí“ a používají je stále, jsou spokojení, ti kteří to vzdali a stále je vydělávali a nepoužívali, nakonec jedli bez nich a pouze vše mleté.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 1:09

Když Ti „neseděj“, tak jo. A nejen při chroust ani té tyčinky. Důležité je, aby si je nosil stále a pokud jsou nově udělané, tak si je nechal upravit, pokud někde tlačí. Vlastní zkušenost ještě sice nemám, zatím platím draze můstky, ale ze svého okolí mám hodně příkladů. Ti kteří vydrželi a dali si záležet na „zaběhnutí“ a používají je stále, jsou spokojení, ti kteří to vzdali a stále je vydělávali a nepoužívali, nakonec jedli bez nich a pouze vše mleté.
P.S. Doufám že jsi myslel „klapačky“. Jinak ostatní (můstky a korunky) nebolej, pokud nedojde k zánětu kořenů, na kterých jsou uchyceny.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 15:36

Když Ti „neseděj“, tak jo. A nejen při chroustání té tyčinky. Důležité je, abys je nosil stále, a pokud jsou nově udělané, tak si je nechal upravit, pokud někde tlačí. Vlastní zkušenost ještě sice nemám, zatím platím draze můstky, ale ze svého okolí mám hodně příkladů. Ti, kteří vydrželi a dali si záležet na „zaběhnutí“ a používají je stále, jsou spokojení, ti, kteří to vzdali a stále je vyndávali a nepoužívali, nakonec jedli bez nich a pouze vše mleté.
P.S. Doufám, že jsi myslel „klapačky“. Jinak ostatní (můstky a korunky) nebolej, pokud nedojde k zánětu kořenů, na kterých jsou uchyceny.