Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.duben 0:46

Je možné a pokud, tak jak spárovat 2 náramky mi band 4 (1 aktivní, pak 2) na 1 aplikaci (Zepp Life nebo jinou aplikaci)?

Elektronika – Ostatní elektronika

Je možné a pokud, tak jak spárovat 2 náramky mi band 4 (1 aktivní, pak 2) na 1 aplikaci (Zepp Life nebo jinou aplikaci? nebo na každý náramek jinou?) . Zkoušela jsem už snad vše: zapnout,vypnout a zapnout bluetooth, najít zařízení, spárovat,restar­tovat náramky, uvést je i do továrního nastavení, nainstalovat a odinstalovat aplikaci a znovu nainstalovat. Jeden náramek je aktivní, ale když ho chci vyměnit a deaktivovat v aplikaci a zaktivovat druhý náramek, píše mi to akci nelze provést. Jak to mohu udělat, aby se oba spárovaly a byly oba možné používat, ne najednou, ale v různé době. Děkuju za případné rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.duben 0:52

Je možné a pokud, tak jak spárovat 2 náramky mi band 4 (1 aktivní, pak 2) na 1 aplikaci (Zepp Life nebo jinou aplikaci)?

Elektronika – Ostatní elektronika

Je možné a pokud, tak jak spárovat 2 náramky mi band 4 (1 aktivní, pak 2) na 1 aplikaci (Zepp Life nebo jinou aplikaci? nebo na každý náramek jinou?) . Zkoušela jsem už snad vše: zapnout,vypnout a zapnout bluetooth, najít zařízení, spárovat,restar­tovat náramky, uvést je i do továrního nastavení, nainstalovat a odinstalovat aplikaci a znovu nainstalovat. Jeden náramek je aktivní, ale když ho chci vyměnit a deaktivovat v aplikaci a zaktivovat druhý náramek, píše mi to akci nelze provést. Jak to mohu udělat, aby se oba spárovaly a byly oba možné používat, ne najednou, ale v různé době. Má někdo vyzkoušeno, Zkoušela jsem dříve mi fit, teď je to Zepp life a mi fitness (nepodporuje mi band 4) a i Notify & fitness for my band, Děkuju za případné rady.