Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.březen 22:52

Nejlepší máš lůžko kategorie Single, tzn. že jsi v celým oddílu sám. Ten oddíl je, potom, docela precizně zajistitelný zevnitř, jako jasně, kdyby to přepadli, jako nějaká „velká vlaková loupež“, tak se ti tam vlámou, ale jinak můžeš spát bez obavy. I úroveň hygieny, servisu atp. v lůžkovým voze JLV je na vyšší úrovni, než v nějakém couchette, nebo u DrezínoJetu.

Pokud pojedeš lůžkem kategorie Double nebo Triple (2 nebo 3 pasanti v oddílu), no tak bude záležet, co za spolucestující budeš mít. Nevybereš si.

To samé platí v couchette. Tam je to, navíc, laciný, na druhé straně prosklený dveře do chodby a 4–6 lidí v oddílu nejsou taková anonymita, jako v lůžkovým oddílu pro 2–3.

Pokud bys to chtěl zvládnout na sezení, u nás, i v Uhrách, to, zpravidla, doprovází security opicajti. Jako sama jejich přítomnost je positivem, relativně bezpečno tam je. Ale abys tam mohl bez obav usnout? Jsou to velkoprostorový oddíly.

Stačí tak? 😃

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.březen 23:10

Nejlepší máš lůžko kategorie Single, tzn. že jsi v celým oddílu sám. Ten oddíl je, potom, docela precizně zajistitelný zevnitř, jako jasně, kdyby to přepadli, jako nějaká „velká vlaková loupež“, tak se ti tam vlámou, ale jinak můžeš spát bez obavy. I úroveň hygieny, servisu atp. v lůžkovým voze JLV je na vyšší úrovni, než v nějakém couchette nebo u DrezínoJetu.

Pokud pojedeš lůžkem kategorie Double nebo Triple (2 nebo 3 pasanti v oddílu), no tak bude záležet, co za spolucestující budeš mít. Nevybereš si.

To samé platí v couchette. Tam je to navíc laciný, na druhé straně prosklený dveře do chodby a 4–6 lidí v oddílu nejsou taková anonymita jako v lůžkovým oddílu pro 2–3.

Pokud bys to chtěl zvládnout na sezení, u nás, i v Uhrách, to zpravidla doprovází security opicajti. Jako sama jejich přítomnost je positivem, relativně bezpečno tam je. Ale abys tam mohl bez obav usnout? Jsou to velkoprostorový oddíly.

Stačí tak? 😃