Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.duben 17:14

Dělám podobné řezy 40 let a bez problémů.
Recept jsem předala několika známým
Problém nastal jen tehdy, pokud místo tvarohu v balíčku,
kuchařinka použila tvaroh ve vaničce (nesmé být).
Pokud se dodrží poměr pudink x tekutina, nikdy nedošlo k problému.
Pudink vařený v mléce, rostlinném mléce, ve vodě, v džusu,
ve vodě se šťávou, vodě s Vitacitem, vždy ztuhl
Někdo přidává „pro jistotu“, další půlku pudinkového prášku
(z třetího balíčku).
Pudink na vaření bývá už jen kukuřičný, pokud neměl prošlou
expirační dobu, mělo by to bát OK.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.duben 17:25

Dělám podobné řezy 40 let a bez problémů.
Recept jsem předala několika známým
Problém nastal jen tehdy, pokud místo tvarohu v balíčku,
kuchařinka použila tvaroh ve vaničce (nesmé být).
Pokud se dodrží poměr pudink x tekutina, nikdy nedošlo k problému.
Pudink vařený v mléce, rostlinném mléce, ve vodě, v džusu,
ve vodě se šťávou, vodě s Vitacitem, vždy ztuhl
Někdo přidává „pro jistotu“, další půlku pudinkového prášku
(z třetího balíčku).
2 hodiny je málo, tento typ dezertu potřebuje na ztuhnutí delší čas.
Nejlépe podávat až druhý den!
Pudink na vaření bývá už jen kukuřičný, pokud neměl prošlou
expirační dobu, mělo by to bát OK.